Pořadatelům akce Plesu jako Brno jde stěží něco vytknout. Pravda, mezi hosty nenajdete davy celebrit, což není na škodu, ale zato na pódiu se střídají ti nejlepší. Moderátor Libor Bouček nejvtipnější, Vojta Dyk se svým B Side Bandem zvedl ze židle i svého sedmaosmdesátiletého otce Radko Pytlíka a vystoupení akrobatické skupiny The Loser(s) není potřeba hodnotit.

Moderátor Libor Bouček
Autor: Martin Hykl

Raut, kde nechybí ústřice, čerstvé ryby, masa, šneci, přehršel sladkostí a několik druhů moravských vín se v dnešní době málokde vidí. A co víc, nic nedochází a nic se nevyhazuje. Veškeré zbylé jídlo jde do azylových domů pro jejich obyvatele.

Čerstvé ryby
Autor: Martin Hykl

Nejslabším článkem celé akce jsou samozřejmě róby přítomných žen. Stále platí, že čím víc bonbon, flitry a samozřejmě obruče v sukních, tím víc královna plesu! Je fajn, že půjčovny společenských šatů, kde většina rób asi pochází z televizních fundusů, nikdy nezkrachují. Některé dámy si prostě nemohou pomoc a chtějí být princeznami z Tří oříšků pro Popelku! Droběna tam měla několik alternací. :-)

Róby ve znamení princezen
Autor: Martin Hykl

Outfit totálně mimo mísu měla herečka Taťána Vilhelmová. Lurexové šaty nad kolena, černé silonky, metalické lodičky, extravagantní sluneční brýle a vánoční ozdoby místo náušnic, se hodily spíš na místní rockotéku. A přitom Táňa patří mezi ženy, co mají vkus a dodržují dresscode. Co se přihodilo, že takhle šlápla vedle, ani snad nechci vědět. Na těchto akcích vedou v oblékání muži, když tedy nevytáhnou maturitní nebo svatební oblek z vyrobený před rokem 89, a většině to neuvěřitelně sekne.

Vojta Dyk a Táňa Vilhelmová.
Autor: Herminapress.cz

Ale jak říkám, jinak stojí za to jet na Ples jako Brno, a pro Pražáky, kteří se báli sáhnout do prkenice a investovat do Brna, pořádají stejní organizátoři Ples v Rudolfinu 20. února.

Takto to vypadalo na Plese v Brně.
Autor: Martin Hykl