Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. si posvítila na ples moravské metropole: Nuda v Brně?

/
  • Ina T. si posvítila na Ples jako Brno.
    29. ledna 2024 ● 05:00

    Moravská metropole se pro jeden večer opět stala pupkem republiky, když hostila opulentní Ples jako Brno. Vysokými ambicemi honosící se bál, vábící návštěvníky na ústřice či šneky, přilákal známé tváře tuzemského rybníčku, jejichž množství však nebylo nijak závratné a rovněž zvolené róby letos, musím přiznat, nijak neoslňovaly. Sic pozvánkami udaný dress code black tie drtivá většina dodržela, tu scházela rafinovanost, onde zase originalita a také potřebná osobitost. Kdo svým modelem obstál, bodoval, a kdo to nedotáhl ani na průměrný standard?

  • 1.

    Gabriela Partyšová (45) Fádní pojetí 3-

    Na zlatou pro večer vsadila moderátorka, jež si svoji róbu letos vypůjčila z brněnského svatebního studia. Tylovou vsadkou jištěný hluboký výstřih pokrytý bohatým zdobným dekorem přechází v širokou objemnou sukni se záhyby, jež svým vysokým napojením zkracují trup a přidávají na objemu dolní části. Celek sic se etiketě nezpronevěřuje, svým průměrným, již mnohokrát viděným konceptem však těžce nudí.

  • 2.

    Kate Mátlová (44) Příště se této barvy vyvarovat 3-

    Kate Matl
    Autor: Pavel Machan

    Minimalismem a strohostí byla letos signována říza zpěvačky, jež loni propadla v černých šatech s průstřihy, které se hodily spíše na společenskou party, než na bál. Štíhlou vysokou postavu kopírující jednoduchý asymetrický střih na jedno rameno, z nějž na zem volně splývá transparentní voálová vlečka. Útlé pouzdro šatů nositelce ve střízlivém provedení svědčí. Jasným přešlapem je však bílý odstín, jenž jednoznačně náleží nevěstám a dámy by se ho na plese měly vyvarovat.

  • 3.

    Taťána Kuchařová (36) Nelichotivý odstín šatů 4

     

    Modelka a zakladatelka nadace Krása pomoci dorazila na ples převzít šek z dobročinné aukce, jejíž výtěžek putuje na podporu seniorům. Pro tu příležitost vynesla model s korzetovým živůtkem a tylovou sukní z dílny návrhářky Natali Ruden, který je inspirován šumivým šampaňským. A je to právě barva tohoto lahodného moku, jenž na bále tekl proudem, která nositelce těžce nelichotí, působí v ní unaveně a nevýrazně, ovlivňuje negativně celkové vyznění.

     

  • 4.

    Sara Sandeva (26) Sázka na objemné aranžmá nevyšlo 4

     

    Herečka a přítelkyně Jakuba Prachaře na ples dorazila s autorkou svých šatů, arménskou návrhářkou Hermine Khalaf Pogosyan. Model, který oblékla, staví na objemné, divoce aranžované sukni s opulentní linií, která kontrastuje s útlým, korálky a kameny zdobeným vykrojeným živůtkem. Specifický odstín sukně i charakter materiálu organzy spolu s ornamentálně dekorovanou horní částí však nesouzní a celek působí značně překombinovaně. A scestné jsou i dojem nevylepšující doplňky.

     

  • 5.

    Nela Slováková (33) Nepřekvapivé vulgární pojetí 5

     

    Influencerka, jež proslula svými na bizarnosti a prezentaci nahého těla postavenými stylingy, sic se letos držela na své poměry relativně při zemi, nepřekvapila prezentací umělých vnad, jež se draly ven z boku asymetricky střižených šatů.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

xxxx678: Holkám to všem slušelo, jen jim to pokazila Slováková. Nevhodný šaty, příšerný účes(jako by jí na hlavě přistálo ho...nevim tedy, co na ní je zajímavýho. Nehezký obličej, krátký nohy...

(29. 01. 2024 13:07)

papouskova: Slováková neježe měla vulgární šaty jak potrhaná ropucha, ale je také nejškaredější účastnice plesu. Ples jak Brno se honosí jakousi prestiží i cenou vstupenek, proto nechápu, proč je tam žena typu šlápota, kterou živí její silikonová zadnice, kterou na svém instáči ukazuje všem Honimírům.

(29. 01. 2024 12:53)

Pollo: Vaňkovi samozřejmě.

(29. 01. 2024 05:18)

Pollo: Dnes nejvíc zaujal kritičtin rozdílný názor na mnohé modely oproti Filipu Vaňková na konkurenčním webu.

(29. 01. 2024 05:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy