Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. ohodnotila pokrývky hlavy celebrit: Kloboučky s puncem hravosti i nenucená elegance!

/
  • Ina T. ohodnotila pokrývky hlavy českých celebrit.
    22. ledna 2024 ● 05:00

    Zatímco v létě nás chrání před všudypřítomnými slunečními paprsky, na podzim a v zimě zvyšují tepelný komfort a dodávají outfitu punc neotřelosti a dávku stylu. Pokrývky hlavy jsou právě tím doplňkem, jenž povýší váš model na vyšší úroveň zachovávaje si ryze elegantní či naopak ležérní ráz. Kloboukům a baretům se nevyhýbají ani známé tváře showbyznysu, ale umí s nimi pracovat?

     

  • 1.

    Andrea Bezděková Úderná kreace 1

    Měkkou pokrývku hlavy zvanou baret, jež se dle archeologických nálezů objevila už v době bronzové, zvolila ke svému outfitu modelka na otevření prodejny Antipearle. Hladký úpletový svetr v prodloužené délce a extra mini sukně tvoří kompaktní základ zastřešený vlněným sakem v pánském stylu, jenž je vyvážen mírou odhalení v silonkách a kozačkách uvězněných nohou. Modelka ikonou stylu není, ale její módní volby jsou v poslední době nad průměrem standardu, což potvrzuje i tato úderem šperků pečetěná nenudící kreace.

     

  • 2.

    Kateřina Sokolová (34) Luxusní stopa 1

    Modelka věnující se nadačnímu fondu AutTalk, jež se zasazuje o osvětu a pomoc rodinám pečující o autistické děti, tíhne k minimalismu, jenž je prošpikován luxusními značkami. Nejinak je tomu u modelu ze křtu knihy, kam volila v černé koupající se model, jenž osvěžuje dotek krémového roláku. Krátký bouclé kabátek Celine tvoří specifickou siluetu, jež v úzkých kalhotách, které doplňují jezdecké holiny, umně prodlužuje nohy. Kožená bekovka Dior dodává punc hravosti. Ač mohly být doplňky barevnější, chybou nejsou.

     

  • 3.

    Simona Krainová (50) Cesta mainstremu 2-

    Ležérnější notu outfitu, který doplňuje klobouk, předvedla modelka, jež má s kombinováním pokrývek hlavy bohaté zkušenosti a nebojí se ani extravagantních fascinátorů. Masově oblíbená kombinace džínů a kožené bundičky je barevně příjemná, ač nepřekvapí, a jsou to právě doplňky, které jí mohou povýšit na vyšší úroveň. Zatímco plstěný klobouk Fedora celku dodává na originalitě, světlé tenisky outfit odklání zpět do zaběhlých vod mainstreamu.

     

  • 4.

    Erika Stárková (39) Přeplácanost doplňků 4

    Stylová překombinovanost hraje prim v modelu herečky, již většina diváků zná z role Dáši v seriálu Most.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

milan59: To máte pravdu,ta KRITIČKA je 👎 no ale za many many udělá cokoliv.

(22. 01. 2024 08:24)

Pollo: Ina T. začíná Františkovatět v tom nejubožejším levlu. Oblíbené celebritky chváleny i za hrůzy, na neoblíbených se hledají vši. Co si měla Krainová obout, jsme se sice nedozvěděli, ale škaredý hrnec na hlavě Sokolové vychválen. Že by proto, že podobnou hrůzu má na hlavě sama autorka?

(22. 01. 2024 07:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy