Žena si cizí ruky s mobilem všimla pod dělící příčkou mezi oběma kabinkami. Kopla proto do koše, čímž osobu ve vedlejším WC zřejmě polekala. Muž totiž svou ruku rychle stáhl,“ uvedla mluvčí policie Andrea Cejnková.

Paní následně vyšla před toalety a na kameramana (27) si počkala. Když se ho zeptala, proč ji natáčel, vymluvil se, že pouze použil dámské WC, neboť na pánských bylo plno.

Za chvíli přijela na místo hlídka policie, která muže zadržela po chvíli v centru města. „Muž byl už několikrát odsouzen za různorodou trestnou činnost. Vyšlo také najevo, že z obchodního centra odjel autem i přes to, že má platný zákaz řízení. Zanedlouho má také nastoupit na rok do vězení za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a za ohrožení pod vlivem návykové látky,“ upřesnila Cejnková.

K natáčení na dámských toaletách se mladý muž podle policie nepřiznal. Přesto čelí podezření z trestného činu výtržnictví, za který mu může soud uložit až dvouletý pobyt za mřížemi. Mladík nyní už zkouší vězeňské záchody.

VIDEO: Neobvyklé místo k uspokojení si vybral tento muž v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Muž se ukájel ve vestibulu metra Hradčanská. Městská policie Praha