Spolehlivý pomocník i stylový doplněk

Jednou z předností modelu V40 SE je jeho unikátní design. Smartphone bude k zakoupení ve dvou barevných provedeních – stylové fialové nebo elegantní černé. Varianta Purple Leather má zadní kryt z materiálu Eco Fiber Leather, který telefonu dodává netradiční a luxusní vzhled. Díky povrchové úpravě je navíc odolný vůči skvrnám, poškrábání a potu, takže se nemusíte obávat známek každodenního používání. Verze Crystal Black potěší konzervativnější uživatele, kteří preferují decentní barevné ladění a design.

Autor: vivo Tech GmbH

Ať už telefon využíváte ke sledování filmů, hraní her nebo procházení sociálních sítí, kombinace 120Hz Ultra Vision AMOLED displeje s vysokou obnovovací frekvencí a dvojice stereo reproduktorů vás jistě nezklame.

Displej se navíc pyšní nejvyšší jasností ve své třídě, takže bude krásně čitelný i na přímém slunečním svitu.

Úsporný, ale přesto výkonný

Díky 5000mAh baterii a podpoře rychlého nabíjení FlashCharge je model V40 SE připraven držet krok i s těmi, kteří telefon nedají z ruky. Bezpečnostní ochrana při nočním nabíjení navíc brání rychlému opotřebení baterie, takže ani po 4 letech užívání její kapacita neklesne pod 80 %.

Autor: vivo Tech GmbH

Procesor Qualcomm's Snapdragon 4 Gen 2 má velmi nízkou spotřebou energie. Na výkonu mu to však neubírá. Spolu s dlouhou výdrží baterie a rozšířenu 16GB RAM pamětí tak zajišťuje skvělý uživatelský zážitek při běžných operacích, ale i komplikovanějším multitaskingu.

Zachytit a uchovat vaše vzpomínky nebylo nikdy snazší

Pro společnost vivo je kvalitní fotografie prioritou. Jejich nový model V40 SE není výjimkou. Na zadní straně najdete sadu tří čoček, mezi nimi například 50Mpx hlavní fotoaparát nebo nově přidaný 8Mpx ultra-širokoúhlý fotoaparát. Ani přední kamera se svými 16 Mpx nezůstává pozadu a dopřává uživatelům možnost kvalitních videohovorů i perfektních selfies.

Autor: vivo Tech GmbH

Mobilní fotografy potěší bohatý výběr režimů focení i natáčení, široká škála efektů a intuitivní nástroje pro úpravu. Kombinace špičkového hardware vybavení a neomezeného prostoru pro kreativitu uspokojí jak začínající amatéry, tak ostřílené profíky.

Vivo V40 SE na český trh dorazí 8. dubna. Svým elegantním designem, spolehlivým výkonem a špičkovým fotoaparátem nadchne každého, kdo hledá věrného společníka pro každodenní život.