Kdo obléká české biatlonisty?

Na výběru oblečení spolupracuje s Alpine Pro i šéftrenér českých biatlonistů Ondřej Rybář. Každý rok spolu s produktovými manažery Alpine Pro pečlivě vybírá jednotlivé kusy oblečení pro český tým a stává se tak „stylistou“ českých biatlonistů. Posuďte sami, jak se mu letošní výběr povedl.

Michal Krčmář v pánské mikině CASS a kalhotách NUDD 2.
Autor: Alpine Pro

Koupit na AlpinePro.cz

Letos vede modrá a růžová

Česká biatlonová reprezentace letos oblékne modré a růžové barvy, které doplní výraznými oranžovými kalhotami. Budou tak dobře vidět nejen před závody, ale všichni určitě věříme, že si v těchto barvách dojdou i pro medaile na stupně vítězů.

Gabriela Koukalová v dámské bundě GILLETTA, kalhotách NUDDA a čelence MUSA.
Autor: Alpine Pro

Koupit na AlpinePro.cz

Vysoká ochrana před nepříznivým počasím

„Lyžařské kalhoty NUDD 2 i bundy GILLETT jsou vybaveny speciální membránou PTX SNOW, která poskytuje vysokou ochranu před nepříznivým počasím. Kombinací vhodných materiálů a dlouhotrvající impregnace dosahují tyto bundy i kalhoty vodního sloupce 15 000mm. Odolají tak větru, sněhu i dešti. Speciální vrstva TEFLON pak odpuzuje vodu a olejové skvrny a snižuje tak špinivost oděvu. Bunda má i propracovanou hřejivou podšívku a sněhový pás, které udrží tělo v teplotním komfortu. Pro lepší viditelnost za zhoršeného počasí nechybí ani prvotřídní bezpečnostní reflexní prvky,“ upřesňuje Václav Hrbek, spoluzakladatel společnosti Alpine Pro a ředitel návrhářského realizačního týmu.

Ondřej Moravec v pánské bundě GILLETT a kalhotách NUDD 2 s čepicí MOROCCAN
Autor: Alpine Pro

Koupit na AlpinePro.cz

Nejvyšší kvalita zimního vybavení pro české biatlonisty

„Českým biatlonistům každý rok dodáváme tu nejvyšší kvalitu zimního vybavení. V loňském roce to byly lyžařské péřové bundy ISKUT a ISKUTA, letos jsme společně vybrali lyžařské bundy GILLETT a GILLETTA a výrazné oranžové kalhoty NUDD 2 a NUDDA. Snažíme se, aby k sobě kluci i holky ladili, proto mají stejnou barvu kalhot. Oranžové prvky jsme zapracovali i do zimních bund,” dodává Václav Hrbek.

Eva Puskarčíková v dámské bundě GILLETTA a čepicí LILIS.
Autor: Alpine Pro

Koupit na AlpinePro.cz

Vybavte se na sjezdovku i vy

Pořiďte si i vy některý z letošních kousků zimní kolekce českých biatlonistů, při nákupu do dnešní půlnoci navíc můžete využít dopravy zdarma. Trendem posledních let je nejen funkčnost oděvů, ale i pestré barvy, aby vás na sjezdovce bylo co nejvíce vidět. Nezapomeňte si na e-shopu Alpine Pro přečíst, jak se o tyto vysoce funkční materiály správně starat, aby vydržely co nejdéle.

Veronika Vítková v mikině ELKIE 2
Autor: Alpine Pro

Koupit na AlpinePro.cz

 

Lyže – nejlepší lyžování v ČR

Lyžování v Česku: 7 NEJ českých hor

Klasika na lyžích: 7 tipů na nejlepší běžkování v Česku!