Máte si vzít hypotéku na klokana? Nebo si prý máte koupit kus australské buše? Co byste tam probůh dělali, uprostřed ničeho, hlavou dolů a s krokodýlem za zády. A v tom teple…

Ale ne, Australská hypotéka od Hypoteční banky má úplně jiný smysl! Je přesně na takové byty a rodinné domky v České republice, které si chcete pořídit zrovna pro sebe a celou svou rodinu. Kde je ale pak ta Austrálie, ptáte se? To je jednoduché, Australská hypotéka od Hypoteční banky je jednoduše celá obráceně. Čím vyšší hypoteční úvěr si vezmete, tím nižší a tedy výhodnější úrokovou sazbu od nás získáte. Za každý půjčený milion korun sleva z úrokové sazby o 0,1 %, celkově můžete získat úrokovou sazbu nižší až o 0,4 %.

Další výhodou Australské hypotéky je zvýhodnění poplat­ku za zpracování hypotečního úvěru, který klienti s úvěrem ve výši 70 % zástavní hodnoty nemovitosti vůbec neplatí. Klienti s úvěrem ve výši 85 % zástavní hodnoty zaplatí pouze 2900 Kč a tím ještě více ušetří náklady na pořízení vlastního bydlení.

Udělejte to obráceně i vy! Zeptejte se našeho bankéře na Australskou hypotéku, navíc i po pracovní době a video hovorem z pohodlí domova. Využijte službu Virtuální pobočky Hypoteční banky na www.hypotekapowebu.cz.