Mezinárodní společnost DEAL LX byla založena na začátku roku 2011 bývalým zakladatelem společnosti Futurelab Holding GmbH, Univ. Prof. Dr. Michaelem Havlem. DEAL LX odstartoval na poli slevových portálů dne 16. května 2011 ve Vídni, v Rakousku. Již 1. června následovalo spuštění webů v dalších zemích Evropy - České republice a Polsku. Od 1. července byl spuštěn portál v Maďarsku a do konce roku 2011 se předpokládá expanze na Slovensko, Ruska a na Ukrajinu.

Společnost DEAL LX nabízí prostřednictvím internetového portálu deallx.cz denně skvělé nabídky z oblasti gastronomie, wellness, zdraví, sportu, zábavy, krásy, cestování, služeb a dalších se slevou až 90 %. Snažíme se, aby nabídka byla rozmanitá a pestrá, každý den vám náš maskot Alex přináší něco nového! Ochutnejte s námi exotickou světovou kuchyni či osvědčenou českou klasiku, vyrazte s námi na nákupy či jen tak posedět do kavárny se šálkem dobré kávy. Do budoucna plánujeme rozšíření a expanzi na poli online nakupování, přinášet pro vás stále nové a lepší nabídky, které budete moci uplatňovat z pohodlí domova!

Máme něco, co jinde nenajdete

Díky našim kolegům z okolních zemí přinášíme pravidelné speciální nabídky z oblasti cestování. Ano, vybíráme pro vás to nejlepší z cestování a ubytování v Rakousku, Maďarku a Polsku! Luxusní hotely v centru hlavních měst, romantické horské hotely či stylové a historií prodchnuté hotýlky. A to vše se skvělou slevou a skvělým DEAL LX. Vyrazte s námi na dovolenou či výlet!

Velká letní soutěž s Alexem!

Deal LX
Autor: Deal LX

A aby toho nebylo málo, připravili jsme pro vás speciální letní soutěž o báječné ceny. Soutěž začala v pátek 15. července a potrvá až do 30. září 2011. Závěrečné slosování proběhne v pondělí 3. října 2011. A jaké ceny jsme pro vás připravili? Ceny přímo lákavé.

iPhone
Autor: Deal LX

1. stylový iPhone 3G v hodnotě 10 000 Kč
2. Skvělý víkend pro dva v hodnotě 5 000 Kč
3. poukaz pro dva „all you can eat“ do vyhlášené restaurace Ambiente  Brasileiro v hodnotě 1 500 Kč
4. 10 x vstup na walking – K2 hiking do fitness centra
5. poukázka na nákup zboží IKEA v hodnotě 1 000 Kč
6. poukázka na nákup spodního prádla Etam v hodnotě 1 000 Kč

Jak se zapojit a vyhrát? Jednoduše! Vyberte si a zakupte alespoň jednu skvělou nabídku, v časovém rozmezí soutěže, na www.deallx.cz a automaticky budete zařazeni do Velké letní soutěže s Alexem.

Vyhrajte s námi, vyhrajte s DEAL LX!