Prostřednictvím společnosti Pujcithausbot.cz můžete mít z rybolovu jedinečné a nevšední zážitky. Pokud chcete mít na rybaření naprostý klid, staňte se dobrodruhem. Nic nedokáže člověka nabít tak, jako splynutí s přírodou. Rybář se zde cítí jako doma, může mít u sebe i celou rodinu nebo přátele, a především si může užít svůj koníček.

Autor: Pujcithausbot.cz


Pro rybáře hausbót nabídne mnohem víc. Hausbóty jsou vybaveny od základního pohodlí pro osádku až po pohodlí pro náročné. Přepychové pohodlí, očekávaný klid, pár dní naprostého odříznutí od ruchu měst, všechny rybářské potřeby pohromadě a pod rukou a hlavně zpřístupní veškerá zákoutí, kde se doteď schovávaly ty největší rybářské poklady.

Autor: Pujcithausbot.cz

Ryby se dají lovit dokonce i z míst, kam se ostatní rybáři nedostanou. Ať už ulovíte kapra, štiku, candáta, sumce nebo jiný životní úlovek, na tenhle zážitek rozhodně nikdy nezapomenete.  Když se zasteskne po civilizaci, stačí si najít obydlený břeh a zavítat do místních hospůdek.

Autor: Pujcithausbot.cz


Pro přátele je hausbót ideálním místem pro strávení společných prázdnin, nabízí aktivní druh odpočinku a každodenní změnu, rodiny ocení maximální pohodlí, a děti především nekonečné akce. Páry zde můžou okouzleni třpytem vody na pohupující se lodi prožít romantické chvíle nejen při východech a západech slunce.

Autor: Pujcithausbot.cz


A co víc? Řídit hausbóty může každá osoba starší 18 let, bez zvláštního povolení či řidičského průkazu! To a mnohem více vám na Pujcithausbot.cz umožní.