Již v loňském roce jsme před vánoci zaznamenali nárůst poptávky na našich vozech,“, říká Pavel Foltýn z Auto ESA a přibližuje požadavky zákazníků: „Většinou poptávali vozidla muži, kteří kupovali druhý vůz do rodiny pro svoji partnerku, ale také rodiče, kteří chtěli ojetým vozem udělat radost svým dětem.“ Podle Foltýna se tak v loňském roce objevilo pod pomyslným vánočním stromečkem několik desítek automobilů, což bylo pro obdarované jistě velkým překvapením.

Autor: AutoESA a.s.

V Auto ESA se proto na letošní vánoce velmi dobře připravili. „Navýšili jsme skladovou zásobu atraktivních vozů za velice zajímavé ceny a připravili i zajímavé nabídky financování,“ říká k tomu Foltýn. Aktuálně tak lze v Auto ESA zakoupit vozidlo s využitím splátek s nulovým navýšením, což při rozložení splátkového kalendáře například na 48 měsíců znamená, že za průměrný vůz bude klient měsíčně platit  splátku již od 1000 Kč.  „Spolu se speciální nabídkou financování jsme rozšířili i paletu doplňkových služeb,“ říká Foltýn. Podle něj tak v nabídce zákazník najde například kompletní asistenční služby nebo třeba vyměnit vozidlo do deseti dnů od jeho nákupu. „Zákazník tak má jistotu, že v případě potřeby nezůstane bez pomoci,“ říká k tomu Foltýn. Možnost výměny vozu pak zase umožňuje v klidu vybrat vozidlo bez stresu, zda se bude líbit manželce barva, nebo zda s vozidlem zajede bez problémů do garáže.

Vánoční nákupy lze v Auto ESA udělat kterýkoliv den, včetně sobot a nedělí. Otevřeno je až do 22 hodin takže na výběr toho správného vozu bude dostatek času. Navíc na všech pobočkách dokáží odborně vyškolení zaměstnanci pomoci jak s výběrem vhodného vozu, tak také poradit s nabídkou financování nebo třeba pojištění.

Nadělte pod stromeček eso, které vaši blízcí nečekají. Zajděte do Auto ESA a vyberte z nabídky více než 3500 vozidel.