„Ve spolupráci s finančními společnostmi jsme pro naše klienty připravili atraktivní vánoční dárek,“ říká Pavel Foltýn z Auto ESA a pokračuje: „V rámci speciálního finančního produktu nabízíme úvěr na vybraná vozidla bez jakéhokoliv navýšení.“ V praxi si tedy klient půjčí na vozidlo například částku ve výši sto tisíc korun, přičemž při řádném splácení nepřeplatí ani korunu. Nabízí se tak docela zajímavá příležitost, jak před koncem roku výhodně koupit kvalitní ojetý vůz a vyrazit s ním už třeba na vánoční lyžovačku.

Autor: Auto ESA

Finanční rozpočty českých rodin jsou před Vánoci velmi zatíženy. Možnost rozložit financování vozidla do splátek, navíc bez jakéhokoliv navýšení, je tak vítanou možností, jak si dopřát kvalitnější vozidlo a nezatížit rodinný rozpočet. „V loňském roce jsme těsně před Vánoci prodali několik desítek vozidel, která byla financována úvěrem s nulovým navýšením,“ přibližuje Foltýn situaci z loňska. Podle Auto ESA se v letošním vánočním období počet takto financovaných vozidel minimálně zdvojnásobí. Prodávané vozy mají navíc Certifikát kontroly vozu, který dává klientů záruku bezpečné koupě. Nákup netradičního vánočního dárku nebyl nikdy jednodušší!

Auto ESA nabízí ve svých pobočkách téměř 4 tisíce vozidel. Zájemci o kvalitní a prověřené vozidlo tak jistě naleznou vůz vyhovující přesně jejich požadavkům.