Nejrychlejší objednání taxi

Nemusíte zadávat místo přistavení, ani znát ulici. Mobilní aplikace AAA TAXI automaticky rozpozná vaši polohu podle GPS, Wi-Fi nebo GSM. Tu vám pak nabídne jako výchozí místo pro přistavení vozu a můžete rovnou objednávat. Díky velikosti flotily AAA TAXI nabízí nejrychlejší přistavení vozu a odvoz po Praze. Cestování navíc urychluje možnost žlutých taxíků využívat vyhrazených jízdních pruhů.

Sledování příjezdu objednaného vozu

Velmi užitečnou funkcí je mapové zobrazení aktuální pozice přijíždějícího taxíku. Máte přehled o čase příjezdu objednaného taxi. Aplikace vám nejen zobrazí typ vozu, registrační značku, číslo vozu a telefonní spojení na řidiče, ale i automaticky vystaví unikátní kód, kterým se u řidiče identifikujete. Tak do objednaného vozu nemůže nastoupit nikdo jiný, než vy. Po upozornění na přistavení vozu, umožňuje mobilní aplikace komunikovat s řidičem, za jak dlouho na sjednané místo dorazíte.

Požadavky na taxi a kontrola ceny jízdy

V případě, že zadáte cílové místo svojí cesty, aplikace vám zobrazí orientační cenu jízdy. Tuto cenu vám aplikace spočítá před uskutečněním objednávky. Rovněž lze zadat požadavky na objednaný vůz, jako jsou například: přeprava zvířete, nekuřácký nebo velkoprostorový vůz či limuzína. Po uskutečnění objednávky máte garanci přistavení vozu dle požadovaných kritérií na určené místo. Při nástupu do taxi můžete využít virtuální taxametr, který je součástí aplikace a jež vám pohlídá orientační cenu jízdy.

Žádné prověřování platební karty ani storno poplatky

Stažení a ovládání aplikace je maximálně jednoduché. Při instalaci a využívání mobilní aplikace AAA TAXI nezadáváte údaje o své platební kartě. Při zrušení objednávky pak neplatíte žádný storno poplatek.

Zajímavá a užitečná služba

Rychlý a spolehlivý nástroj pro vaše cestování po Praze můžete mít kdykoliv po ruce ve svém telefonu. Aplikace je ke stažení zdarma na App Store a Google play, nebo ke spuštění ve webovém prohlížeči. Další informace naleznete na www.aaataxi.cz.

Hlavní výhody cestování s aplikací AAA TAXI

• objednání taxi do pěti vteřin kdykoliv a kdekoliv

• nejrychlejší přistavení taxi a odvoz po Praze

• ověření orientační ceny jízdy před objednávkou

• snadný výběr vhodného taxi pomocí volitelných požadavků

• přehled o příjezdu taxíku podrobné mapě