Taková nabídka, kterou jsme pro vás našli na portálu Sleviště.cz, se jen tak nevidí: Šestidenní pobyt pro dva v luxusním hotelu Sun, který je jen 50 metrů od slavných pláží. Sluníčko tady svítí neuvěřitelných 2 200 hodin v roce, v ceně je polopenze a mnoho dalších nabídek k bohatému vyžití.

Ideální dovolená pro rodiny s dětmi

V hotelu Sun vás čekají nadstandardně vybavené luxusní pokoje
Autor: Sleviště.cz
Ano, užijte si letos opravdu luxusní léto. Moderní luxusní Hotel Sun si vás připravil 6denní exkluzivní pobytový balíček s vynikajícím jídlem, relaxací i zábavou! V krátkodobé akci teď tento 6denní pobyt teď na Slevišti.cz můžete pořídit pro dva namísto za 24 480 Kč s 51% slevou za pouhých 11 990 korun!

A to už stojí za to se nad takovou nabídkou Sleviště.cz opravdu zamyslet. Děti do 6 let budou mít pobyt zdarma, v ceně je zahrnuta nejen polopenze, ale také spousta opravdu skvělých radovánek.

Po celou dobu pobytu budete mít volný vstup do venkovního bazénu a nejen to...
Autor: Sleviště.cz
V rámci balíčku je pro vás například připravena thajská masáž a dvě hodiny ve wellness, kde si užijete vířivku, finskou saunu a infrasaunu. Zábavu i relaxaci slibuje Aquapark Senec – vy v něm strávíte dokonce celý den! Budete si ale muset pospíšit s objednávkou – tato lukrativní nabídka na Slevišti.cz je časově omezená a zájemců je opravdu spousta!