Nyní se ale objevil nový a zajímavý detail, který je s rozvodem spojený. Zpěvačka se totiž objevila noc před oznámením rozchodu v nemocnici Cedars Sinai Medical Center v Los Angeles.

 

Krvácela z úst a měla modřiny

Portálu "radaronline.com" zdroj řekl, že zpěvačka byla v nemocnici v doprovodu manžela: "Christina krvácela z úst a měla prasklý ret. Jordan zdravotním sestrám řekl, že spadla." Na těle Aguilera byly zřetelné pohmožděniny a modřiny. Hned se tak rozvířily spekulace o tom, co se ukrývá za "nepřekonatelnými rozpory", které jsou oficiální příčinou jejich rozchodu.

Manželé si prý navzájem tropili na veřejnosti žárlivé scény. Oba se poté dohodli na otevřeném vztahu, aby mohla Christina uspokojit své touhy po ženách. Dokonce si je zpěvačka občas vodila do domu. To už ale bylo na manžela přílíš velké sousto.

Pro magazín "Us" Aguilera řekla, že rozchodem velmi trpí a že kvůli tomu probrečela noci. "Není to jednoduché, hodně jsem si pobrečela. Život se vám ale nezmění přes noc. Naštěstí mám mámu a malý okruh blízkých přátel, kteří se o mě starají a na které se mohu spolehnout. Ve dnech, kdy mi je zatěžko i vstát z postele, abych splnila mateřské povinnosti, je to právě jejich podpora, která mi dává sílu dívat se dopředu. "