A i když jim vizáž sexbomby z minulého století sluší, měly by být raději samy sebou. Druhá Marilyn z nich totiž nikdy nebude.

CHRISTINA AGUILERA

Slavná americká zpěvačka často mění image. Jednou je blond, podruhé zase bruneta. I délka jejích vlasů je proměnlivá. Asi nejčastěji se ale Christina stylizuje právě do podoby křehké blondýnky v dlouhých bílých šatech. Inspirace u Marilyn Monroe je zřejmá. Christina tak nejen na koncertech rozpaluje své fanoušky po vzoru legendární herečky, když často napodobuje svůdné pózy slavné Marilyn.

CHRISTINA AGUILERA
Autor: Profimedia.cz

SCARLETT JOHANSSON

Letos na konci zimy nafotila známá herečka a podle všech možných magazínů jedna z nejkrásnějších žen planety Scarlett Johansson (25) sexy snímky pro kosmetické přípravky jedné firmy. I ona se kvůli reklamní kampani stylizovala do Marilyn Monroe. Křiklavou rtěnku a charakteristický blonďatý účes à la Marilyn ale Scarlett nosí často i v běžném životě.

Scarlett Johansson
Autor: Profimedia.cz

LINDSAY LOHAN

Jako Marilyn Monroe se herečka a zlobivá celebrita Lindsay Lohan (24) předvede ve ztřeštěné komedii Underground Comedy, která zatím ještě nebyla dokončena a není jasné, kdy bude mít premiéru. Jisté je jen to, že scéna se zvednutou sukní z obrázku nemůže být originál, který patří mezi nejznámější filmové scény historie, nikdy překonat.

Lindsay Lohan
Autor: Profimedia.cz

MARILYN MONROE

Je považována nejen za sexsymbol padesátých let, ale i za sexsymbol celého století. Že se z ní stane slavná herečka, by ale nikdo neřekl. Dětství totiž Marilyn Monroe (†36), vlastním jménem Norma Jean Baker Mortensen, trávila mezi sirotčinci a pěstouny. V devatenácti letech pak Marilyn začala pózovat fotografům a nakonec nafotila lechtivé snímky pro parfém Chanel Nr. 5, díky čemuž se dostala do povědomí. Chtěla být ale vždy herečkou. To se jí nakonec povedlo a v roce 1950 začala hrát v hollywoodských filmech.

Marilyn Monroe
Autor: Profimedia.cz