Zdeněk Macura zveřejnil videozáznam, na kterém je patrné, v jak žalostném stavu Iveta Bartošová opustila svou vilu v Uhříněvsi.

Na cestě do Itálie se pár zastavil v nemocnici, kde Macura požádal o vyšetření své svěřenkyně. Bartošová poté, co jí lékař sdělil, že má lehké krvácení do mozku, těžkopádně položila otázku, zda se krvácení zastaví samo. "Překladatel" Macura se zase lámanou angličtinou snažil dostat odpověď na to, zda by krvácení mohlo způsobovat bolesti hlavy, na které si zpěvačka stěžovala.

Lékař také potvrdil čerstvé fraktury v obličeji, které pravděpodobně byly způsobeny fyzickým násilím. "Mohlo by to být jako, ona žila s agresorem, s mužem, který bil ženy, mohlo by to mít něco společného?" vyzvídal Macura. Lékař mu potvrdil, že se jedná o fraktury, které jsou čerstvé zhruba dva týdny.

Zpěvačka při vyšetření celou dobu ležela bezvládně na lůžku a jen mumlala otázky, kterým stěží bylo rozumět. "To zvládnem, sami, u moře," snažila se ze sebe dostat zničená Bartošová.

Šokujícím videem se nyní zabývá policie. Předali jí ho reportéři televize Nova, kteří se domnívají, že se zpěvačka mohla stát obětí domácího násilí.

Fotogalerie
7 fotografií