"Pokud situace je opravdu vážná nemohl jsem čekat 3 dny. Ani hodinu poté co Iveta dostala od lékařů kapačku, po které absolutně nesměla pít, on jí donesl na stůl půl litrů vína a po půl hodině další půl litr! Asi se pokoušite ji zabít?? Styďte se!!! Tento emotivní vzkaz Josefu Rychtářovi se dnes objevil na facebookovém profilu Domenica Martucciho.

Videozáznam je z restaurace v italském Peschici, kam Rychtář Ivetu ovedl poté, co ji vysvobodil z "vězení" v domě rodiny Domenica Martucciho. Rychtář na něm vede sotva chodící Ivetu ke stolu v restauraci, aby poté přinesl karafu bílého vína a dvě skleničky, což podle Martucciho znamená, že nechce Ivetě v boji s alkoholem pomoci.

Video
Video se připravuje ...

Domenico Martucci zveřejnil video, na kterém Rychtář údajně nese víno Bartošové Domenico Martucci

Martucci Josefu Rychtářovi již včera vyhrožoval, že pokud situaci Ivety nezačne řešit do tří dnů, zveřejní video, na kterém Rychtáře usvědčí z toho, že s ním Iveta svůj boj nevyhraje.

Rychtář na Martucciho výhružky reagoval tvrzením, že věci nejsou tak snadné, jak by se na první pohled mohlo zdát a že musí své milované Džambulce dopřát čas.

Fotogalerie
6 fotografií