"Popřál bych jí do dalšího života hodně štěstí..., a aby splnila to, co slíbila tátovi na hrobě," říkal uslzený Josef Rychtář na kameru TV Barrandov, když měl okomentovat útěk Bartošové z jejich bydlení v Uhříněvsi. A vnesl do dramatického Ivetina příběhu další tajemství.

Na kameru FTV Prima však již působil Rychtář vyrovnaněji. "Nepřeju jí nic zlýho, přeju jí strašně hodně moc štěstí do života a aby našla v sobě vůli a sílu sama se sebou něco udělat," uváděl Rychtář, podle kterého byla pro jeho vztah s Ivetou zhoubná zpěvaččina touha po skleničce, nebo rovnou flašce.

Rychtář: Jestli se bude Iveta chtít vrátit, musí do léčebny

"Pokud by chtěla pomoct a bude chtít se mnou být, tak to má jednu zásadní podmínku. Okamžitě nastoupí na léčení. To je jediná šance, jak se z toho dostane," tvrdí nadále Rychtář, že má Bartošová problémy s alkoholem.

Pro Ivetu si přitom přijel její oddaný ctitel Zdeněk Macura a Ivetu odvezl Rychtářovi přímo před nosem. Jejich auta se potkala, když Macura s Ivetou na zadním sedadle odjížděl. Hrozilo, že si tihle dva kohouti opět skočí po krku, jako tomu bylo v minulosti několikrát. Jeden pro druhého hledají vlídná slova jen těžko. Nakonec ale řidiči zůstali za svými volanty a Macura odvezl Bartošovou k sobě domů a posléze se vydali do Rakouska.

Rychtář se mu nesnažil bránit. S Ivetou si podle svých slov zažil své. Podle Macury však Bartošová po Rychtářově boku trpěla, bála se ho, hrozil jí a nutil brát prášky... Na které straně tohohle zapeklitého trojúhelníku se skrývá pravda? A kde najde Iveta konečně svůj klid a štěstí?

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář v slzách při rozhovoru pro TV Barrandov TV Barrandov