Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Povodně vyplavily Bartošovou: Iveta musela utéct z domu!

Autor: šim - 
2. června 2013
14:27

Velká voda si nevybírá. Z nebe nekonečně prší, řeky vodu nestačí pojímat, stoupají a hrozí rozlitím. V nebezpečí jsou desetitisíce občanů. Mezi nimi je i Iveta Bartošová, která už musela opustit svůj dům v Uhříněvsi.

Evakuaci obyvatel nařídila policie. Voda z Říčanského potoka odřízla obyvatele Uhříněvse. Iveta tak musela pobrat jen pár nejnutnější věcí.

Její ochránce Josef Rychtář ji naložil do terénního auta a vodou, která už zaplavila v několikacentimetrové výšce její ulici. Iveta měla na sobě žlutou bundu a vyděšený obličej kryla slunečními brýlemi.

„Policie Ivetu upozornila, aby opustila dům na základě vyhlášení stupně povodňové aktivity. Došlo k evakuaci ulice, kde bydlí Iveta, která rovněž musela svůj dům opustit a zakonzervovat,“ zní status na oficiálních stránkách Ivety na Facebooku.

kubajakub ( 4. června 2013 10:21 )

Je to chudák, vždyť ty videa mluví za vše, ten chcípáček to nemá v palici v pořádku, evidentně je těžce dementní. Tady pořá za někým leze a snaží se ulovit nějakýho chlapa - ale nechytá se.

kubajakub ( 4. června 2013 10:19 )

To je síla, viď. Něco tak trapnýho jsem snad ještě neviděl, ten hoch je opravdu hlupáček a trapáček, až je mi ho líto.

danuska555 ( 3. června 2013 23:09 )

Ty musis mit problemy, jak hrom ty asociale, ze tady kazdymu nadavas! Tahni do hajzlu, tve diskuse jsou vo h o v n e ! Vis to??!

danuska555 ( 3. června 2013 23:05 )

kubajakub. svata - pravda!

danuska555 ( 3. června 2013 21:53 )

Teeeeda Jendo, ted jsem zhledla tva videa! No des-bes...Proc ze sebe delas, jeste vetsiho homouse, nez jsi??? Je to trapne...No ja vim, nejak se zivit musis! Ale na to jakej si cucak mladej--tak jses sprostej jak dlazdic, tady na diskusich! Dej se dohromady..

Zobrazit celou diskusi