Angelina Jolie a Brad Pitt

Slavný herecký pár přezdívaný jako Brangelina, má v současné době celkem 6 dětí. Které z nich jsou vlastní a které si adoptoval?

Angelina Joli
Autor: AP

Angelina Jolie ještě během manželství s Billy Bobem Thorn­tonem adoptovala z Koreje syna Maddoxe. Po tom, co začala žít s Bradem Pittem, dostaly věci rychlý spád, osvojili si v Etiopii dívku Zaharu. V Namibii se poté v květnu 2006 narodila jejich první dcera Shiloh. V tom samém roce neotáleli a do rozrůstající rodinky přijali ještě vietnamského chlapce Paxe. Po narození dvojčat, jejichž fotky již oblétly svět (podívejte se tady), se tedy počet všech členů rodiny zastavil na 8. Aby jich nebylo málo, uvažuje již tento slavný pár o další adopci. Přibyde do jejich rodiny čínský sirotek? Více zde!


Madonna a Guy Ritchie

216117:gallery:true:true

Snahy o adopci zřejmě přicházejí především z popudu slavné zpěvačky. Ze vztahu se svým trenérem Carlosem Leonem má Madonna dcerku Lourdes, které bude v říjnu 12 let. Prvního potomka si osvojila až se svým manželem, britským režisérem Guyem Ritchie. Jedná se o téměř tříletého Davida Bandu z Malawi. Spolu hvězdná dvojice splodila dnes sedmiletého syna Rocka. Teď chce Madonna adoptovat holčičku opět z Malawi. Zůstává se svým manželem pouze kvůli tomu? Nebo chtějí dětem vytvořit harmonickou rodinu? Více zde!


Sharon Stone

Sharon Stone
Autor: AFP

Tato slavná sexbomba ze Základního instinktu, která ráda provokuje svými výroky (naposledy si proti sobě poštvala Čínu - více zde), se rozhodla k adopci hned několikrát. Svým dvěma synům - Roanovi a Lairdovi - pořídila třetího brášku Quinna. Sharon adoptovala třítýdenního novorozence v červnu 2007. Následně ho pak v srpnu představila v americké televizní show Extra.


Meg Ryan

Autor: Archív

Herečka Meg Ryan podle jejích vlastních slov zjistila, že adopce je jejím posláním v životě. Osvojila si proto hned dvě děti. Ze své dovolené v Indii si odvezla v roce 1996 dcerku Daisy a v říjnu roku 2005 adoptovala čínskou holčičku Charlotte. Ze svého manželství s hercem Dennisem Quaidem má přitom vlastního syna Jacka Henryho.


Která z hvězd se chce ke slavným adoptivním rodičům připojit?

Jordan

Katie Price s manželem Peterem Andrem
Autor: ČTK/AP

Vnadná modelka se rozhodla dítě adoptovat po tom, co viděla dokument o týraných bulharských dětech. Jordan vlastním jménem Katie Price má zatím 3 vlastní děti. Asi za rok a půl s manželem Peterem Andre tedy zřejmě přivítají do rodiny čtvrtou ratolest. Více zde!

Jessica Simpson

Jessica Simpson
Autor: AP

O adopci zřejmě uvažuje i zpěvačka a herečka Jessica Simpson. Už před dvěma lety si vyhlédla dítě v sirotčinci v Mexiku. Prozatím zřejmě uvažuje, jestli by se o něj stihla postarat a jestli jí to úřady povolí. Navíc se nechala slyšet, že chce adopci zvládnout před tím, než bude mít vlastní dítě. O partnery teď určitě nebude mít nouzi. Naposledy totiž byla její prsa zvolena těmi nejhezčími v Hollywoodu. Více zde.