Manželka zpěváka Johna Legenda (40) se na své sociální síti nebojí otevřít. A to doslova! Zveřejnila totiž snímek, na kterém má nohy pořádně roztažené a zvednuté do vzduchu. A navíc na fotce není sama, na jedné straně sleduje modelčin rozkrok mladá žena a přímo mezi nohama zase sedí muž. Její muž to ale není.

„Když jsem byla mladá, make-up byl jen na obličej," napsala navíc Teigenová na instagramu na vysvětlenou, proč má u svých intimních parií takový nával. Se zkrášlením všech jejích zákoutí jí pomáhají odborníci na slovo vzatí - kadeřník hvězd a vlasový stylista Glen Coco a Diane Buzzettová, která je vizážistka a na sociální síti má uvedeno, že pracuje i s řasami a obočím. Nic z toho ale asi zrovna na téhle zakázce nevyužila...

Chrissy v příspěvku nevysvětlila, proč se nechává upravit i na takových místech. Pravděpodobně ji čeká jen nějaké odvážnější focení, ovšem u ní člověk nikdy neví. Nabízela by se i teorie, že se rozhodla natočit pornofilm. Z toho by ale její manžel moc radost neměl a těžko říct, co by jí na to jednou řekli její potomci - Miles Theodore (1) a Luna Simone (3).

Ostatně právě při porodu starší dcerky si toho dost vytrpěla, s čímž se posléze sama pochlubila světu - natrhla se jí vagína až ke konečníku, což může potkat údajně zhruba 4 procenta žen. Není tedy divu, že pokud se chce se svým klínem chlubit veřejně, chce to trochu doladit.

Šokující příspěvěk s »úpravou podvozku« vyvolal poměrně bouřlivou reakci. Našli se lidé, kteří nechápali, proč se něčím takovým vůbec chlubí. Ale naopak některé ženy ocenily její odvahu a přiznání, že po dětech už zkrátka tam dole nevypadá tak, jak by si možná přála. Fotku označila srdíčkem i česká herečka a zpěvačka Eva Burešová (25) známá z Modrého kódu. Ta sice na sociální síti zdaleka tak upřímná není, ale jistě si umí představit, co asi modelka zažívá. Vždyť i ona je maminkou.

Fotogalerie
53 fotografií