Matka dvou dětí a manželka sympatického zpěváka Johna Legenda (39), příležitostná modelka, herečka i spisovatelka, propagátorka kojení na veřejnosti a odvážná exhibicionistka bez kouska studu. To všechno je mladá Američanka Chrissy. Nevadilo jí ukázat, jak na svém poprsí používá odsávačku na mateřské mléko, šokovala veřejnost nechutnými detaily z porodu dcery Luny (2), pochlubila se světu i se svými striemi, se stahovacími kalhotkami nebo svou tváří bez make-upu.

Chrissy se narodila ve městě Delta ve státě Utah, její otec byl Nor, matka Thajka. Modelingové agentury ji objevily už v pubertě, kdy vypomáhala jako brigádnice v obchodě pro surfaře. Účastnila se například pořadu America’s Next Top Model nebo soutěže Model Employee, celosvětově se však proslavila až poté, co jí v roce 2010 patřila přední stránka proslulého časopisu Sports Illustrated. Vzápětí už spolupracovala s Vogue, Esquire či s Cosmopolitanem.

V roce 2013 se v Itálii vdala za zpěváka Johna Legenda. O ruku ji přitom požádal už v prosinci 2011, po čtyřech rocích společného randění. Mladému manželskému páru se dlouho nepodařilo počít společného potomka, a tak Chrissy nakonec podstoupila umělé oplodnění. Schytala ovšem množství kritiky za to, že si „vybrala“ embryo podle pohlaví budoucího miminka – stejně jako její muž, i ona si přála holčičku. Druhé dítě, syn Miles (6 měsíců), se už narodil přirozeným způsobem.

Teigen, která je kvůli své otevřenosti a upřímnosti častým terčem internetových trollů, si ovšem z negativních komentářů nic nedělá. Naopak, vždy dokáže pohotově a vtipně reagovat. Když například její manžel John nahodil na Instagram fotku, na které Chrissy krmí syna mlékem z lahvičky, jeden z jeho fanoušků si do ní rýpnul: „Ty už nekojíš?“ Modelka, která přitom vždycky propagovala kojení (a klidně i na veřejnosti), bez zaváhání odpověděla: „John nikdy nekojil.“

Video
Video se připravuje ...

Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout! Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu! ABL

Fotogalerie
54 fotografií