I když je dvojnásobná matka, nestydí se Chrissy ukázat své tělo. Možná proto nedávno vytáhla ze skříně dlouhou růžovou sukni s velmi odvážným rozparkem. Poté, co vystoupila z auta, model si ale asi zapomněla pohlídat.

Ukázala tak svůj rozkrok a vše okamžitě zvěčnili i přítomní fotografové. Manželka zpěváka Johna Legenda (39) si z toho ale pravděpodobně nic nedělala. Podobně už své intimní partie předvedla díky odvážným šatům kdysi i na červeném koberci!

Navíc tehdy neměla pod vyzývavým modelem žádné kalhotky, a tak ukázala mnohem víc, než tentokrát. Teď na spodní prádlo nezapomněla, ale naopak zvolila docela úzké „bombarďáky", jelikož přece jen syna Milese porodila teprve před pěti měsíci. A tak zřejmě ještě není se svou figurou dostatečně spokojená a sáhla tedy raději po stahovacím prádle.

Jinak si ale Teigen s tím, co veřejnosti prozradí či ukáže, asi zrovna moc hlavu neláme. „Můžu potvrdit, že poporodní život je o 90 % lepší, když se neroztrhnete až k zadku. Chlapeček: 1 bod, Luna: 0,“ zhodnotila totiž například nedávno své dva porody na Twitteru a jindy zase vesele vystavila prsa, když kojila, nebo předvedla spodní prádlo připomínající obvazy.

VIDEO: „Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout!" Takhle se Chrissy snažila nacpat obří prsa do overalu!

Video
Video se připravuje ...

Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout! Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu! ABL

Fotogalerie
56 fotografií