Adela Vinczeová je u našich východních sousedů velmi populární. Svědčí o tom i nedávná cena OTO, kterou obdržela coby nejlepší moderátorka roku. I přesto se ale sympatické blondýnce lepí smůla na paty.

Nejdříve se dozvěděla, že se po šesti letech natáčení ruší její talk show "Trochu jinak" a poté byl terčem kritiky její manžel, Viktor Vincze (28), když nechvalně okomentoval nedávný požár pařížské katedrály Notre-Dame. „Světová tragédie v Notre Dame? Nepřehánějme. Zdi drží, věže stojí, zvony budou zvonit," napsal na sociální síť Vincze. Za tento výrok se na něj sesypala lavina negativních komentářů s tím, že zlehčuje situaci. 

Naposledy se do médií Vinczeová dostala svým komentářem mířeným na svého kolegu Daniela Dangla. Toho totiž před zraky televizních diváků drsně zesměšnila. „Dano nemusí přemýšlet o tom, jestli nebude vypadat jako debil, protože on vypadá všude jako debil," řekla v pořadu 2 na 1 moderátorka. Oba jsou velmi dobrými kamarády, a proto její komentář přešel herec známý třeba z české Partičky s úsměvem. 

A právě v souvislosti se zábavnou show 2 na 1 teď přišla další rána. Divácky úspěšný pořad, ve které si v každém díle vezme moderátorská dvojice na paškál jednu slavnou osobnost, bude končit! „Televize odvysílá jen již natočené díly. Velkým problémem je časová náročnost. Každý díl se totiž točí velmi dlouho," svěřil se slovenskému deníku Nový Čas zdroj z prostředí show. 

Časová náročnost ale není jediný důvod, proč bude populární show končit. „Samozřejmě však sehrávají roli i peníze. Je to nákladný projekt. Je možné, že se někdy show vrátí, ale brzy to nebude. Možná příští rok, ale je to ve hvězdách," dodává zdroj v prohlášení pro Nový Čas.

K osudu populární show, ve které byl hostem třeba rapper Kali (36) nebo zpěvák Miro Žbirka (66), se nakonec vyjádřila i samotná moderátorka Adela Vinczeová. Ta situaci tak černě nevidí. „Od začátku byla dohoda na sedm částí. Čísla a ohlas jsou výborné, proto se dá předpokládat, že v pořadu budeme pokračovat další sérií. No, musí se vyjádřit televize Markíza," napsala slovenskému deníku optimisticky Adéla. „Pořad je velmi náročný, nedá se vyplivnout sto dílů najednou," dodala populární moderátorka. 

VIDEO: Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií