V rámci zábavného pořadu 2 na 1 si Adela a Dano v každém díle berou na paškál jednoho zajímavého hosta. Ten musí absolvovat sérii různých úkolů nebo výzev, kvůli kterým se dostane do nestandardních a nekomfortních situací. Hostem moderátorské dvojice byl tentokrát rapper Kali (36), který je jedním z koučů pěvecké show The Voice.

A ačkoliv obvykle nachytávají jen celebrity, nedělá jim problém si vystřelit ani ze sebe. V rámci středečního dílu přišel na řadu tanec s Kalim a Dangl to natolik prožíval, že se moderátorka neudržela a vybuchla smíchy. 

„Dano nemusí přemýšlet o tom, jestli nebude vypadat jako debil, protože on vypadá všude jako debil," okomentovala jeho taneční snahu Vinczeová. I přesto, že Dangla mohla její slova zamrzet, oba dva jsou velmi dobří přátelé, znají se už dlouhá léta a na svérázný humor jeden druhého jsou již zvyklí.

Ani rapper Kali neodcházel ze studia bez toho, aniž by si z něj oba moderátoři udělali legraci. U příležitosti 'skryté kamery' vyrazil nakupovat do obchodu pro miminka, kde se kvůli němu paní prodavačka pořádně zapotila. Musel totiž říkat a dělat přesně to, co mu Vinczeová s Denglem do ucha poradili. 

VIDEO: Českého lva moderovala Slovenka Adela Vinczeová! Blesku řekla proč

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií