V době, kdy i vrstva nejbohatších lidí myslí na dobro planety, věnuje horentní sumy na charitu a snaží se žít co možná nejúsporněji k životnímu prostředí, stále ještě nechybí ani dostatek rozmazlených zbohatlíků. 

Šokovat a rozčilovat lidi svým chováním je zřejmě baví, a tak nemá cenu láteřit, jak jsou nezodpovědní a bezohlední. Jeffree Star se například nedávno na svém instagramovém profilu pochlubil nákupem u značky Gucci, kde na jeden zátah nechal v přepočtu 273 780 Kč.

Dokud jde o módu a má to pro daného člověka cenu – tak snad proč ne, dá se říci. To by ale nesmělo následovat video, ve kterém naprosto zánovní a velmi drahou tašku od Chanelu zlikviduje pouze proto, aby otestoval nový nůž. 

Další hvězdička z YouTube, kosmetická čarodějka Desi Perkins například na jednom ze svých videí odhalila, že vlastní takovou sbírku make-upu těch nejluxusnějších značek, že by s přehledem zaplnila celou drogerii. Chase Aime zase sbírá a hromadí ve svých skříních ty nejdražší boty a kabelky, jako by se nechumelilo. Žádný kousek přitom nezapomene mnohokrát vyfotit… Tak co, už vám zvedají mandle?

VIDEO: Zbohatlík leští luxusní auto živým štěňátkem.

Fotogalerie
42 fotografií