Nedělní předávání cen Oscar se neslo v duchu obrovského trapasu. Když herec Warren Beatty vyhlásil špatného vítěze Oscara za nejlepší film, spustila se anabáze zjišťování, co se pokazilo, kdo za to může a co se vlastně stalo.

Video
Video se připravuje ...

Největší trapas v historii Oscarů: Omylem vyhlásili špatného vítěze! 

Známý herec prý vyhlašoval jméno filmu La La Land, protože měl v ruce obálku se jménem nejlepší herečky, což byla právě Emma Stone z La La Landu. Jeho manželka, herečka Annette Bening, známá z filmu Americká krása, ale měla jasno, kdo je na vině – podezírala manžela. Volala mu totiž, aby jel hned domů, aby nenadělal mnohem více škody.

Fotogalerie: Večerní róby z Oscarů 2017
135 fotografií

Herec chtěl po ceremoniálu ještě zajít na večírek s dalšími přáteli z branže. Když mu proto manželka na zavolala, aby se vrátil domů, oznámil jí, že domů nepůjde, že chce jít na večírek, protože neudělal nic špatného. „To jsme nebyli my,“ hájil potom sebe a hereckou kolegyni Faye Dunaway, která s ním na pódiu cenu vyhlašovala.

Špatné vyhlášení se sice stalo jedním z největších trapasů v historii udílení cen, nakonec se ale všechno vysvětlilo a k soškám se dostali ti správní lidé.

Fotogalerie
91 fotografií