Ačkoliv na červeném koberci chyběla, jelikož její výkon ve filmu Příchozí nikdo neocenil, slavnostní večer si Amy Adams (42) nenechala ujít a přišla ve stříbrných šatech. Pánové se za ní otáčeli zejména díky působivému dekoltu, ovšem herečku si bedlivě hlídal její manžel.

Podobně na tom byla i Jennifer Aniston (48), která navíc část večera moderovala. Její odvážný výstřih tak po tu dobu lehce zakrýval mikrofon, ovšem někdejší hvězda sitcomu Přátelé se pyšnila navíc i jedním z nejdelších rozparků, a tak bylo možné se pro změnu kochat její nožkou.

Do očí se asi nikdo nedíval ani půvabné Salmě Hayek (50), která vsadila na jednoduché černé koktejlky s úzkými ramínky. Přednosti v nich měla dost napěchované, ale zdálo se, že to nikomu nevadí.

Co se týče odvážných modelů, nenechaly se zahanbit ani některé zpěvačky, Katy Perry (32) třeba ze zelené třpytivé róby v jednom kuse vystrkovala gazelí nožku a její kolegyně s poněkud oblejšími tvary Mariah Carey (48) měla zase rozparek až skoro k pasu a navíc dekolt, v němž její velká ňadra skutečně vynikla.

Kdo další se nestyděl a vynesl na červený koberec velmi odvážný model? Přesvědčte se v galerii->

Fotogalerie
317 fotografií