Majetek Brada Pitta a Angeliny Jolie se odhaduje přibližně na 9,5 miliard korun. Oba herci vlastní hned několik nemovitostí po celém světě. Pitt sedm a Angelina tři. Avšak domy v New Yorku, New Orleans a zámek ve Francii mají napůl. Jejich dělení je však už dávno vyřešené. V roce 2014, kdy proběhla jejich svatba, totiž oba podepsali předmanželskou smlouvu.

Tak jednoduché to však nebude s rozdělením péče o děti. Angelina chce všechny potomky do své výhradní péče. Na to si dokonce najala právničku Lauru Wasserovou, která zastupovala další celebrity jako Johnyho Deppa, Mela Gibsona, Heidi Klumovou, Ashtona Kutchera nebo Ryana Reynoldse. Brad však nic neponechal náhodě a do boje táhne s dalším hollywoodským esem v oboru Lancem Spiegelem, který pomohl například Evě Longorii, Charliemu Sheenovi nebo Michaelu Jacksonovi.

Angelina Jolie se rozhodla ukončit manželství s Bradem Pittem kvůli jeho stylu vychovávání dětí, který se jí nelíbí. Navíc se měl podle ní Pitt opít v letadle a zaútočit na nejstaršího syna Maddoxe, to se však nepotvrdilo. Kvůli tomuto nařčení však Pitta vyšetřovala policie, sociálka i FBI.

VŠE O ROZVODU JOLIE A PITTA NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
41 fotografií