Chvíli to vypadalo, že bude středeční konflikt v letadle řešit FBI: Panovalo podezření, že se Brad s Maddoxem nejen pohádal, ale že ho i udeřil. Pak se však objevilo video, které žádnou ránu neukazuje; pro policii je to neřešitelný případ tvrzení proti tvrzení.

Podivnější než hádka (což je koneckonců normální součást rodinných životů) je však její dohra. Pitt po ní vystoupil ze soukromého tryskáče, nasedl do cisterny a rozjel se po letištní ploše, že prý mizí! Jak bude soudu vysvětlovat, že takhle se chová vzorný a zodpovědný otec?

Spíš to bude potvrzovat nařčení, že Pitt nezvládá své záchvaty hněvu a/nebo příchylnost k alkoholu a marihuaně. To vše jistě použijí »lovci špíny«, které Jolie se svou rozvodovou právničkou Laurou Wasser podle deníku The Sun najala.

Fotogalerie: Angelina a Brad se rozvedli! Tohle byl…
41 fotografií

Herečka s dětmi se zatím uchýlila do velkého domu v Los Angeles, který si najala jen několik týdnů před žádostí o rozvod. Chystala ji tedy ještě před velkou hádkou?

Angelina nechce nyní údajně s Pittem ani pracovat. Vycouvala proto z velkofilmu Africa, který měla režírovat a v němž měl manžel hrát!

Leťte sbalit Brada!

Vtipně a pohotově dokázaly konec »Brangeliny« využít aerolinky Norwegian. V novinách několika zemí se objevil červený inzerát s prostým sdělením: „Brad je single! Letenky do Los Angeles od…“

VŠE O ROZVODU ANGELINY JOLIE A BRADA PITTA ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
47 fotografií