Tento muž se jmenoval Juraj Vojta nebo Vojtka. A v Košicích žije nositel jeho jména, který by rozhodně neměl nic proti tomu, kdyby se Angelina Jolie stala jeho příbuznou. Vladimíra Vojtu (59) vypátral Nový Čas. „Slyšel jsem, že se Angelina rozvádí, ale netušil jsem, že má předky ze Slovenska a navíc s příjmením, jaké mám já,“ uvedl překvapený muž.

„V Košicích toto příjmení není běžné, naši předkové pochází z okolí Bardejova a Svidníka – Kračúnoviec, Radomy a Kurimy,“ sdělil Vojta s tím, že jeho dědeček se jmenoval Juraj. Toto jméno nosil i předek slavné hollywoodské herečky. Jmenoval se tak dědeček jejího otce, taktéž herce, Jona Voighta, který odešel do Ameriky.

„Jsme skoro jmenovci, ale nevadilo by mi, kdybychom byli rodina. Angelinu bych bral, je to krásná žena a výborná herečka,“ dodal vesele Vladimír a dodal, že jeho předek kdysi odešel za „velkou louži“ a pracoval tam jako farář.

Herečka Angelina Jolie podala v úterý žádost o rozvod se svým manželem Bradem Pittem. Důvodem je prý to, že hollywoodská hvězda nesouhlasila s výchovnými metodami svého manžela, které aplikoval na jejich šest dětí.

Vše o rozvodu Angeliny Jolie a Brada Pitta čtěte zde.

Fotogalerie
37 fotografií