Prestižní ekonomický magazín Forbes odhaduje, že hvězdný hollywoodský pár vydělal během pouhých dvou let manželství úhrnem v přepočtu 2,8 miliardy korun (před zdaněním), přičemž většinou, konkrétně 1,85 miliardy, obohatil rodinné konto Pitt. Ten si prý jen během letoška přišel na 760 milionů. Angelina byla »skromnější«, za stejnou dobu si vydělala 193 milionů.

Důležitější jsou však celková čísla. Od roku 2004, kdy se pár přezdívaný Brangelina dal dohromady, jim na společné konto připlulo 13,4 miliardy Kč (Brad vydělal 7,6 a Angelina 5,8 miliardy)!

Video
Video se připravuje ...

Šokující informace o rozvodu Pitta a Jolie! A v Praze střílel šílený senior redakce Blesk

Forbes odhaduje, že po zdanění a odečtení výdajů činí jejich společný majetek přepočtený na koruny 9,7 miliardy. O tuto částku se však nejspíš hrát nebude. Předpokládá se totiž, že Pitt a Jolie podepsali předmanželskou smlouvu – hlavně proto, že oba už mají s rozvodem zkušenosti.

V tom případě by si každý z nich nechal majetek, který získal před svatbou, a to i v době, kdy už tvořili pár (2004–2014). Zmíněné 2,8 miliardy, které Pitt a Jolie vydělali během manželství, by se pak dělily tak, jak je uvedeno ve smlouvě, nejspíš rovným dílem »fifty fifty«.

„Jestli předmanželskou smlouvu nemají, v což nevěřím, majetek nabytý za trvání jejich manželství by se dělil podle zákonů státu Kalifornie, tedy rovným dílem,“ tvrdí prezident Americké unie rozvodových právníků Joslin Davis.

Novinový výsměch

Nejdiskutovanější titulku k tématu rozvod dua Brangelina udělal The New York Post. Využil foto smějící se herečky Jennifer Aniston (47), tedy Pittovy exmanželky, které muže v roce 2004 Angelina odloudila. Světem rovněž letěla její údajná reakce tlumočená přáteli: „A máš to! Tohle je karma.“ Oficiálně se ovšem Aniston k rozvodu kolegů ani slovem nevyjádřila…

Vše o rozvodu Angeliny Jolie a Brada Pitta čtěte zde.

Fotogalerie
56 fotografií