Pro čtyřiaosmdesátiletého šéfa společnosti News Corporation je to už čtvrté manželství. Sňatek oznámila právě News Corp, která v lednu informovala o Murdochově zasnoubení s Hallovou.

Murdoch, jehož majetek odhaduje časopis Forbes na 11 miliard dolarů (zhruba 270 miliard Kč), byl ženatý už třikrát. V roce 2013 se rozvedl se svou třetí manželkou Wendi Dengovou.

Murdocha s Hallovou seznámila jedna z Murdochových sester v Austrálii, kde se magnát narodil, napsal v lednu britský list The Times, který patří do Murdochova impéria. Dvojice je spolu od loňského léta.

Novomanželé po dnešním civilním sňatku uspořádají v sobotu církevní obřad v kostele St. Bride. Ten je znám jako „kostel novinářů“, protože stojí na tradiční londýnské žurnalistické ulici Fleet Street.

Pro Hallovou je to první oficiální manželský svazek. Za Jaggera se sice vdala v roce 1990 při neoficiálním hinduistickém obřadu na Bali, během rozvodového řízení v roce 1999 ale britský soud prohlásil jejich manželství za neplatné, uvedla agentura AP.