Mediální magnát Rupert Murdoch měl už tři manželky. S první ženou Patriciou byl 11 let a má s ní jedno dítě. S Annou, druhou ženou, má tři děti a byli spolu 32 let. Třetí manželka Wendi mu porodila dvě děti a byli spolu 14 let. Do čtveřice všeho nejlepšího?

Murdoch požádal o ruku bývalou modelku a herečku Jerry Hall, se kterou chodí čtyři měsíce. Vyslovil se o víkendu v Los Angeles, kam pár přijel na předávání Zlatých glóbů. V úterý zásnuby oznámili v médiích.

„Pan Rupert Murdoch, otec Prudence, Elisabeth, Lachlana, Jamese, Grace a Chloe Murdochových, oznamuje své zásnuby se slečnou Jerry Hall, matkou
Elizabeth, Jamese, Georgie a Gabriela Jaggera,“ stojí v oznámení.

„Poslední měsíce si neskutečně užívají a už se těší, až se vezmou, na společnou budoucnost,“ oznámil mluvčí Murdochovy rodiny. Datum svatby zatím nebylo oznámeno.

Pro bývalou modelku to bude oficiálně první svatba. Jerry Hall od roku 1977 chodila s rockerem Mickem Jaggerem a o 13 let později se neoficiálně vzali na Bali. Jerry rockerovi porodila čtyři děti. V roce 1999 se rozešli.

Mediální magnát vlastní světové tituly jako Wall Street Journal, New York Post či britský The Sun. Jeho jmění se odhaduje na více než 270 miliard korun.

Fotogalerie
11 fotografií