„To vyřizování bylo náročné a zdlouhavé! Neustále jsme dokládali nějaké dokumenty, takže to trvalo. Ale dopadlo to dobře,“ svěřil zpěvák Blesku ještě před svým onemocněním. Ivana tak na to, aby mohla oficiálně používat příjmení Gottová na českém území, čekala půl roku.

V USA, kde se brali, byla paní Gottovou hned od 7. ledna, kdy si řekli ANO. Na českém území se tak podle našich informací stalo až v červnu 2008 – krátce poté, co porodila mladší dceru Nellinku (7).

Rychlé a spontánní veselky, kterou ve městě hazardu s Ivanou měli, Karel postupem let litoval. „Myslím, že bychom se měli vzít v klidu a znovu, před Bohem v kostele,“ připustil Gott před třemi roky na svatbě Agáty Hanychové (30) a Jakuba Prachaře (32). Možná se tak stane, až porazí rakovinu mízních uzlin, se kterou už dva měsíce bojuje.

Jak se legalizuje sňatek?

Zvláštní matrika může odmítnout provedení zápisu manželství, pokud žadatelé např. nepředložili všechny potřebné doklady, nebo pokud doklady nejsou předloženy v dané formě.

Pokud by zvláštní matrika odmítla oddací listy vydat a uzavření manželství zapsat, mělo by to dalekosáhlé důsledky pro život obou manželů, neboť jejich manželství by z hlediska českého práva nebylo uznáno za platné.

Slavili doma

Bronzovou svatbu Ivana a Karel oslavili podle našich informací doma na Bertramce. Mimo jiné i proto, že zpěvák se léčí se zákeřnou rakovinou.

Fotogalerie
17 fotografií