Slunečného dne se rozhodla využít Janice Dickinson a vyrazila se opalovat na pláže v Malibu. Bývalá topmodelka, která je spíš známá jako účastnice mnoha reality show, je už v delší dobu v důchodu, a tak si den strávený v bikinách na pláži užívala.

Promenádovala se po pobřeží, rozhazovala rukama nad hlavou, a když spatřila fotografy, rozdávala úsměvy na všechny strany. I když má milovnice plastických operací postavu stále jako proutek, zákroky plastických chirurgů a věk se na ni podepsaly. Kdysi dávno se milenka Donalda Trumpa, Jacka Nicholsona, Stevena Seagala a Sylvestra Stallona pyšnila pevnou vypracovanou postavou, ale ty časy jsou dávno pryč.

Janice přiznala, že má hrozný strach ze stárnutí, a tak se často svěřovala do rukou plastických chirurgů, kteří postupem času na jejím těle „vylepšili“ každý kus. Jenže to se bývalé topmodelce moc nevyplatilo. Chirurgové její stárnutí spíš urychlili, než zpomalili. V šedesáti letech vypadá Janice o deset let starší. Místo aby své okolí šokovala ladnými křivkami, ukázala vrásčitou a povadlou kůži.

Se Sylvestrem Stallonem prožila vášnivý vztah, ze kterého vzešla dcera Savannah. Po rozchodu se Stallonem začala Janice hodně pít a brát heroin. Nakonec se ale postavila znovu na nohy, k tomu jí dopomohla Tyra Banks, která jí nabídla práci v soutěži Amerika hledá topmodelku, kde Janice zasedala v porotě.

Nyní je Janice tři roky zasnoubená s Dr. Robert Gernerem (69) a je jednou z žen, které údajně znásilnil komik Bill Cosby.

Fotogalerie
10 fotografií