Stejně jako ostatní modelky i Janice se chorobně bojí zestárnout. Došlo to až tak daleko, že kdysi prohlásila, že na jejím těle už není místo, kterého by se plastický chirurg nedotkl. A právě tato posedlost ji zřejmě zčásti zadlužila.

Podle informací serveru Dailymail má Janice dluh téměř milion dolarů, tedy v přepočtu necelých dvacet milionů korun. Půlku z toho tvoří nedoplatky na daních. Ale figurují tu i statisícové částky dermatologovi či omlazujícím klinikám. Janice dluhy přerostly přes hlavu a žádá o oddlužení.

"Měla jsem nějaké potíže, takže ano, je to pravda," přiznává bývalá modelka. "Netěší mě to a snažím se udělat vše proto, abych dluhy splatila. Cítím se z toho hrozně," dodala.

Modelka známá především v 70. a 80. letech předváděla pro věhlasné značky Giorgio Armani, Gianni Versace, Valentino či Calvin Klein. Objevovala se také na obálkách časopisů Harper’s Bazaar, Vogue a dokonce i v Playboyi. Janice se prohlašuje za "první supermodelku". Naposledy o sobě dala vědět v roce 2003, kdy čtyřikrát zasedla v porotě reality show America's Next Top Model (Příští americká topmodelka) a posléze se objevila v hlavní roli ve své reality show The Janice Dickinson Modeling Agency (Modelingová agentura Janice Dickinson).

Fotogalerie
7 fotografií
Fotogalerie
7 fotografií