Supermodelka vystoupila v pořadu Entertainment Tonight, kde v exkluzivním rozhovoru s moderátorem promluvila o svém traumatu, které celý život dusila v sobě. Odvážila se nyní promluvit proto, že se stejným tvrzením přišly za poslední měsíc už dvě jiné ženy, a doufá, že její příklad může pomoci dalším ženám osmělit se. Obětí chlípného herce, který se proslavil svojí rodinnou televizní show Cosby show, může být totiž více.

Janice vypověděla, že Bill Cosby ji v roce 1982 pozval do hotelu v Lake Tahoe, kde měl zrovna představení. Měli se prý pobavit o nabídce možné spolupráce. Cosby jí prý měl také poradit, jak nastartovat kariéru zpěvačky.

Když jsem přijela do hotelu, společně jsme povečeřeli a pak jsme šli ke mně na pokoj. Cosby mi dal víno a prášek,“ popsala Dickinson. Pilulka údajně měla být proti žaludečním potížím, na které si mu Dickinson stěžovala. „Další ráno jsem se vzbudila. Byla jsem nahá,“ řekla Dickinson. Jediné, na co si vzpomíná, je prý to, že omdlela a pak byla sexuálně zneužita tímto mužem.

To, co si pamatuju poslední před tím, než jsem se ráno vzbudila, byl Cosby v kostkovaném županu. Pak si župan sundal a vlezl na mě,“ popsala Dickinson v rozhovoru. Modelka nikdy s Cosbym o osudné noci prý nemluvila. „Řeknu vám, proč to říkám nyní. Protože je to správné. Stalo se mi to a je to pravda,“ řekla Dickinson, která byla v 70. a 80. letech nejvyhledávanější modelkou světa.  

Bill Cosby se proti obviněním nijak neohradil. Promluvil pouze jeho právník, který prohlásil, že to, že se obvinění opakují a přicházejí nová a nová, je ještě nečiní pravdivými. „Pan Cosby nebude nic komentovat. Současně děkuje všem fanouškům za podporu. Chce je také ujistit, že ve věku 77 let dělá svou práci tak, jak umí nejlépe. Ani v budoucnu se k ničemu vyjadřovat nebude,“ uvedl jeho právník před pár dny.

Dickinson je celkem už 15. ženou, která vznesla proti Cosbymu obvinění ze sexuálního zneužití. Jen za říjen se ozvaly celkem tři Cosbyho údajné oběti.

Fotogalerie
6 fotografií