Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

10 nejočekávanějších filmových pecek roku 2015: Podívejte se na trailery!

/
  • Rok 2015 bude nabitý kvalitními filmy. Toto jsou ty nejatraktivnější z nich.
    Rok 2015 bude nabitý kvalitními filmy. Toto jsou ty nejatraktivnější z nich. (Oficiální zdroj)
    2. ledna 2015 ● 05:36

    Bez návštěvy kina se to letos neobejde! Na stříbrná plátna totiž míří takové pecky, že jejich neznalost bude hraničit s kulturním nevzděláním. Chystají se na nás totiž nové Star Wars, dinosauři z Jurského světa a návrat zahlásí i Arnold Schwarzenegger jako Terminátor. Tohle jsou ty největší pecky letošního roku! Představujeme je v trailerech.

  • 1.

    Star Wars: Síla se probouzí

    30 let od původní trilogie přichází další dobrodružství ze světa Star Wars, ve kterém nebudou chybět rytíři Jedi, temní Sithové, spousta roztodivných forem života ani sci-fi akce. A to v podobě soubojů se světelnými meči i vesmírných bitev. Vrátí se navíc Mark Hammil jako Luke Skywalker, Harrison Ford jako Han Solo a Carrie Fischer jako princezna Leia. Nechť nás síla provází!

    Premiéra v ČR: 17. 12. 2015

  • 2.

    Jurský svět

    Dinosauři z Jurského parku nevyhynuli, jenom se přestěhovali do Jurského světa. Kultovní série se vrací po 14 letech s novými hrdiny a obsazením. Vybavení parku je nyní mnohem vyspělejší a údajně bezpečnější. Jenže dinosauři jsou mnohem chytřejší a cestu si vždy najdou. Vědci totiž z DNA několika druhů stvořili mutanta, který je převeze a pláchne. Začíná tak boj o holý život.

    Premiéra v ČR: 11. 6. 2015

  • 3.

    Terminátor Genisys

    Slíbil, že se vrátí, a příští rok Arnold Schwarzenegger alias plechový kyborg Terminátor T-800 svůj slib splní. Opět se bude cestovat časem, příběh poruší dějovou linku předchozích dílů a přinese spoustu zvratů. Podaří se opět zachránit Sarah Connor, matku velitele lidského odboje, který má v budoucnosti porazit stroje? Arnold se bude muset postavit dokonce svému mladšímu a svalnatějšímu já.

    Premiéra v ČR: 9. 7. 2015

  • 4.

    50 odstínů šedi

    Anastasie je plachá a nezkušená studentka, která se setkává s úspěšným a záhadným byznysmenem Christianem. Okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra, díky které se začne rozvíjet intimní vztah plný sexuálních hrátek koketujících i s bondáží. Na stříbrná plátna se chystá jedna z nejprodávanějších knih mnoha let a příběh, ze kterého měla při čtení nejedna žena mrazení nejenom na zádech.

    Premiéra v ČR: 12. 2. 2015

  • 5.

    Rychle a zběsile 7

    Paul Walker ve své poslední roli zazáří již v sedmém díle akční závodnické série Rychle a zběsile, během jehož natáčení při autonehodě tragicky zahynul. Poté, co Dominik Torrento (Vin Diesel) zabil Owena Shawa, se jeho bratr (Jason Statham) vydává na cestu pomsty. Nebudou chybět vysokooktanové automobilové honičky, přestřelky ani krásní herci, jak je u série již zvykem. Walkerovu roli za něj po smrti dotočili bratři, kteří mu jsou velmi podobní.

    Premiéra v ČR: 2. 4. 2015

  • 6.

    Válka s mloky

    Po několika letech odkladů bychom se příští rok měli dočkat filmové adaptace kultovního sci-fi románu Karla Čapka. Chtěli jsme je. Rozšířili jsme je po celé planetě. Naučili jsme je být lidmi. Jenže mloci se postavili proti nám a hladina oceánů stoupá. Má lidstvo ještě šanci na přežití?

    Premiéra v ČR: 2015

  • 7.

    Mimoňové

    Muže z jejich vřeštění bolí hlava, ale děti je a ženy je milují, takže se s nimi stejně musí smířit. Mimoňové ze série Já, padouch se dočkali vlastního filmu. Poté, co Mimoňové omylem zničili všechny padouchy, se Stuart, Kevin a Bob vydávají na cestu napříč zeměkoulí, aby zlikvidovali veškeré hrozby pro svůj druh. O legraci nebude nouze.

    Premiéra v ČR: 25. 6. 2015

  • 8.

    Přízrak (James Bond 24)

    Jmenuje se Bond, James Bond a s tváří Daniela Craiga se vrátí již počtvrté. Tentokrát se neohrožený agent 007 bude muset postavit obávané organizaci přezdívané Přízrak. Novými Bond girls se stanou Léa Seydoux (29) a Monica Bellucci (50). Hlavním padouchem bude Christoph Waltz. Fanoušci špionských filmů se dočkají spousty přestřelek, automobilových honiček, sexu i suchých hlášek tak, jak je u Bonda zvykem.

    Premiéra v ČR: 6. 11. 2015

  • 9.

    Jupiter vychází

    Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones, znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní je dospělá, sní o hvězdách, ale ve skutečnosti je uklízečkou toalet. Vše se pak mění ve chvíli, kdy na Zemi přilétá geneticky upravený armádní lovec, který ji má za úkol chránit. Brzy totiž zjistí, že je předurčena k tomu, stát se královnou vesmíru. Tohle sci-fi navíc režírovali sourozenci Wachowští, autoři Matrixu.

    Premiéra v ČR: 5. 2. 2015

  • 10.

    Avengers: Age of Ultron

    Komiksoví superhrdinové ze stáje Marvelu se vrátí v druhém díle, ve kterém se Iron Man, Thor, Kapitán Amerika i Hulk se postaví robotickému Ultronovi. Ten byl obvykle zamýšlen jako program umělé inteligence bránící mír, jenže pokus se tvrdě zvrtnul a lidstvo čelí jedné z největších hrozeb za dobu své existence. Vztahy mezi Avengery navíc začínají být napjaté. Vydrží jako spojenci bok po boku?

    Premiéra v ČR: 30. 4. 2015

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

koccc34: Tohle že mají být filmové pecky,si děláte srandu? To spíš vypadá na extra líného reportéra,než aby něco hledal,tak sem hodí,co se mu zamane.

(14. 11. 2015 18:42)

rickczsu: V dnešní době, kdy slider vyrobí i 8mi leté dítě odmítám klikat a čekat na otevření 10ti stránek. I ta reklama se tam dá načíst znovu. Ajax kluci

(12. 10. 2015 19:39)

hokyso: 50 odstínů šedé v barvách reálného života... http://www.bdsmpoint.cz/eknihy/50-odstinu/

(05. 02. 2015 05:39)

stanislavpolacek: Ty hnupové z USA neumí natočit pořádný film, a když něco natočí, tak to je debilita na kterou se nedá koukat.

(03. 01. 2015 06:40)

moiaza: Drtiva většina těchto nabídek jsou obyčejné splašky.

(02. 01. 2015 11:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy