Jestli by Jennifer Lawrence měla získat nějaké ocenění, tak rozhodně za největší kopyto roku. Jeden z nejprestižnějších večerů roku ji každoročně znervózňuje natolik, že se neudrží na nohou. Stejně jako loni, ani letos se na Oscarech neubránila pádu.

Zatímco ostatní herci vystupují z limuzíny s glancem a lehkostí, Jennifer si při vystupování z auta střihla parádní ostudu. Jen co šlápla na červený koberec v dlouhé červené róbě, zamotaly se jí šaty pod střevíce a zřítila se k zemi.

Nemotornou Jennifer sbírali ze země její přátelé a dokonce jim musel pomoct i místní policista. Herečka, vědoma si svého opětovného trapasu, brala celý incident sportovně. Neubránila se hlasitému smíchu, s pomocí několika lidí se zvedla ze země a se vztyčenou hlavou zamávala přítomným fanouškům.

Loni na Oscarech Jennifer projevila svou nešikovnost přímo na pódium, kde ji zradily dlouhé šaty. Když stoupala po schodech, aby si vyzvedla cenu za nejlepší ženský herecký výkon za snímek Terapie roku, šaty ji zradily a ona klopýtla. Jen pár dní předtím se ji stalo faux pass na předávání cen SAGA, když se jí cestou na pódium šaty prozměnu roztrhly vejpůl.   

Výsledky
Autor: Blesk