Ne, to není příběh nové komedie s Reese Witherspoon. Takto dopadla nepovedená jízda herečky s manželem Jimem Tothem v americké Atlantě. Právě tam Witherspoon natáčí snímek The Good Lie (Dobrá lež), ale z téhle šlamastiky se rozhodně nevylhala. Kdyby držela jazyk za zuby, v base by nejspíš neskončila.

Dechovým testem manžel neprošel

Vůz manželské páru zastavil v pátek policista kvůli kontrole. Protože se mu stav dvojice nezdál, provedl Tothovi několik testů střízlivosti. Policistovi Classu J. Pylandovi ale střízlivý nepřipadal. Nařídil mu tedy dechový test, ve kterém Toth propadl. Nadýchal totiž 0.139 promile alkoholu. V Atlantě je přitom tolerované množství jen 0.08 promile. V tom se ale do všeho vložila herečka, která také nepůsobila střízlivě.

Víte, kdo já jsem?

„Paní Whitherspoon se začala naklánět z okénka a říkat, že nevěří, že jsem skutečný policista. Řekl jsem jí, ať si sedne na zadek a je zticha,“ napsal Pyland do hlášení. „Víte, kdo já jsem,“vykřikla sebejistě herečka. „Nevím a ani to nepotřebuji vědět,“ opáčil policista. „Brzy to zjistíte,“ pokračovala ve slovní roztržce Whiterspoon.

Oscarová herečka v poutech

Policistovy instrukce nakonec herečka nedodržela a vystoupila z auta. To už Pylandovi došla trpělivost a nasadil jí pouta. „Mám právo stát na americké zemi, jsem americká občanka,“ začala v tu chvíli vykřikovat Whiterspoon. Bylo jí to ale málo platné. Její manžel byl obviněn z řízení pod vlivem alkoholu a ona z maření výkonu policisty. „Jen počkej, budeš v národních zprávách,“ zuřila Whiterspoon při cestě na stanici.

Fotogalerie
5 fotografií