Reese ve filmu střídá různé kostýmy, které jsou na akrobatku extravagantní a vyzývavé. Během natáčecích pauz se tak neváhá promenádovat v šedém overalu s výstřihy na zádech a vepředu. Nohy jí zakrývaly šedé punčochy. S hustou blonďatou hřívou vypadala dokonale.

Robert Pattison se snaží vymanit z role filmového upíra Edwarda, proto neváhal kývnout na nabídku, natočit film z cirkusového prostředí v první polovině minulého století. Snímek se nazývá Voda pro slona a česká premiéra se plánuje na 19. května.

Reese byla v šedivém oblečku velmi sexy, pozadí má i po dvou dětech perfektní
Autor: Profimedia.cz

Film plný napětí, lásky a žárlivosti

Jacob Jankowski (Robert Pattinson) se náhodně po smrti svých rodičů dostane do cirkusu, kde nastoupí na místo veterináře. Hned první den se zakouká do krásné akrobatky Marleny (Reese Whiterspoon), jež je provdaná za ředitele zvěřince Augusta (Christoph Waltz).

Po počátečních dnech, kdy Jacob považuje Augusta za milého hodného a nápomocného člověka, přijde na to, že vůbec není dokonalý a že Marlena s ním má někdy dost obtížný život. Příběh o lásce a žárlivosti i o nástrahách života v cirkuse tak o strhující a dramatický děj nemá nouzi.

Fotogalerie
3 fotografie