Nové obinění přichází přesně měsíc poté, co Travoltu zažalovali dva maséři za sexuální obtěžování. I když později svá obvinění oba odvolali, herec má stále na krku žalobu od spisovatele Roberta Randolpha za urážku na cti. Ten vydal o Travoltových údajných románcích knihu, za což se mu dostalo od herce mnoha urážek.

Tentokrát se Travoltovi postavil stevard na výletní lodi Fabian Zanzi. Podle obvinění byl Zanzi požádán, aby doručil jídlo do hercova pokoje. Když přišel, Travolta se před ním svlékl do naha. Posléze si měl herec násilím vynutit objetí při masáži krku. Zanzi odolal všem pobídkám a posléze mu bylo nabídnuto 8 tisíc liber (přes 250 tisíc korun) výměnou za mlčení. Nadřízení stevarda se snažili, aby se incident nedostal na veřejnost.

Herec se i přesto může těšit alespoň podpory své manželky, která mu ji stylově vyjádřila na červeném koberci na premiéře jeho nového filmu Divoši (Savages). Po 21 letech manželství a skandálech z poslední doby oba nakráčeli s úsměvem na tváři a před všemi přítomnými mu Kelly vlepila pusu.

Fotogalerie
4 fotografie