„To, co pan Žbirka prohlásil do novin, Mariku skutečně hodně překvapilo a je z toho smutná,“ dozvěděl se Blesk. Žbirka totiž prohlásil, že má pro Mariku šuplík plný písniček, že už se těší, až si zase zazpívají duet, a že její návrat očekával.

Mrzí ji to

„Marika se mi svěřila, že pan Žbirka ji za posledních pět let nepřijel ani navštívit, ani jí nezavolal a nezeptal se, jak se má,“ pokračovala přítelkyně zpěvačky a ještě zdůraznila: „A na Vánoce jí neposlal ani pohled, ani se neobtěžoval poslat SMS k novému roku.“

A tohle všechno je prý Gombitové nyní velmi líto. Žbirku totiž považovala za velkého kamaráda a dotklo se jí, že se potom z neznámých důvodů odmlčel. „Marika je fyzicky a psychicky nemocná, určitě proto ten nezájem. O to víc ji ale mrzí, že teď se na ní začal Žbirka zviditelňovat a mluví o ní najednou v superlativech,“ řekl zdroj Blesku.

Všichni také oslavují dvorního Maričina textaře Kamila Peteraje za to, že Gombitovou dostal na telefonní rozhovor do Legend popu. Nebyl to ale on, kdo zpěvačku k tomuto zásadnímu kroku přesvědčil. Podle informací Blesku za tím stojí její manažerka Eva Kožejová.

Fanoušek jí koupil byt

Stejný zdroj ještě Blesku svěřil, proč Marika najednou připustila návrat na pódium. Je na tom konečně po psychické stránce mnohem lépe! Změnila před měsícem adresu. Doposud žila v 3+1 na bratislavském sídlišti Petržalka. Byt nebyl přizpůsobený pro vozíčkáře.

Teď je Marika jen o kilometr dále v luxusním bezbariérovém bytě o rozloze 98 metrů čtverečních. „Koupil jí ho jeden fanoušek, Marika dlouho přestěhování zvažovala, teď má z toho ale nevýslovnou radost. Cítí se v něm dobře a začíná přemýšlet o práci,“ řekla osoba Gombitové blízká.

Fotogalerie
13 fotografií