Pro Demi byla poslední kapkou nejspíš nevěra s mladou Sarou Leal (23), s níž byl Ashton v baru v době, kdy měl se svou manželkou oslavovat 6. výročí svatby. Zdroj z Demiina okolí podotkl: "Paní Moore byla totálně ponížená. V pátek se vydala na konzultaci za rozvodovým právníkem."

Řešila s ním hlavně majetkové vyrovnání a způsob rozvodu. Její majetek má hodnotu v přepočtu okolo 2,6 miliard. A Ashtonův majetek se této sumě také přibližuje.

Po dvou manželstvích zkrachovalo třetí

Demi Moore už má za sebou dvě nepovedená manželství se skladatelem Freddy Moorem a hercem Brucem Willisem, možná také proto se tak úporně snažila toto třetí manželství udržet. "Zoufale chtěla toto manželství zachránit," řekl zdroj. "Ale záležitost se Sarou Leal nemohl Kutcher popírat, když se vyrojilo tolik fotek z párty."

Moore také souhlasila se sezeními na poradenství v Kabbalah Centru. "Ale nefungovalo to. Skončila s ním," dodává zdroj navzdory svědectvím, že se pár na židovském obřadu k sobě choval velice vstřícně. Právník Kevin Marks ani Demi Moore se k situaci nechtějí vyjádřit.

Fotogalerie
11 fotografií