"Říkají, že jsem svobodný muž," prohlásil Marc Anthony na koncertu v Kolumbii. Co tím přesně myslel, ví jen on sám. Jeho poznámka směrem k divákům si ale vyžádala velký potlesk a jásot fanoušků. Během koncertu bylo kolem Anthony plno bodyguardů a nikdo k němu nesměl. Ani zvídaví novináři mu nemohli položit několik otázek, týkající se rozchodu s hvězdnou zpěvačkou.

Marc zazpíval 15 hitů včetně písně Tu Amor Me Hace Bien, kterou poprvé zpíval právě s manželkou Jennifer na soutěži American Idol v květnu. Rozchod manželé nečekaně oznámili minulý pátek, nikdo kromě lidí z blízkého okolí to nečekal. Vše prý proběhlo v přátelském duchu. Manželství trvalo sedm let.

Fotogalerie
5 fotografií

"Rozhodli jsme se ukončit naše manželství. Bylo to velmi těžké rozhodnutí. Nakonec jsme se ale rozešli jako přátelé a na všem jsme se dohodli. Je to bolestivá doba pro všechny zúčastněné a oceňujeme zachování diskrétnosti a soukromí," vzkázali manželé novinářům přes Twitter.

Manželství už od začátku provázelo několik nepříjemností. Nejprve se hádali o to, kdo bude mít ve vztahu hlavní slovo, pak o nesplacené peníze, které Marc dlužil na daních a nakonec se nemohli shodnout na tom, kde budou bydlet. Dvojice ale i po mnoha hádkách v roce 2008 obnovili svatební slib a v loňském roce slavili své šesté výročí. Nyní je však vztahu konec...