"Bylo to velmi obtížné rozhodnutí," sdělila popová dvojice, která má tříletá dvojčata Emme a Maxe. "Všechny záležitosti jsme vyřešili přátelskou dohodou. Je to pro mě opravdu těžké období, tak ocením, když budete respektovat mé soukromí," řekla zpěvačka novinářům.

Jedenačtyřicetiletá Lopez zasedala ještě nedávno v porotě televizní pěvecké soutěže American Idol a její singl On The Floor se stal v mnoha zemích hitem. Magazín People ji letos vyhlásil nejkrásnější ženou na světě a o jejím zadečku pějí média chválu na všechny strany. Také ho má pojištěný na neuvěřitelnou částku 7 miliard korun.

Dvaačtyřicetiletý Anthony je nositelem dvou hudebních ocenění Grammy a nejprodávanějším hudebníkem v žánru salsy všech dob. Mezi jeho hity patří Si Tu No Te Fueras a Contra La Corriente.

Lopez a Anthony se vzali nedlouho poté, co se zpěvačka rozešla s hercem Benem Affleckem a jen několik dní po rozvodu Anthonyho s bývalou miss Portorika Dayanarou Torres. Své manželství pak osm měsíců tajili. Prokletých sedm let vztahu, kdy prý nejčastěji nastává krize, pár nepřekonal. A to navzdory tomu, že již dvakrát obnovili manželský slib. Naposled loni, když oslavovali 6. výročí.

Fotogalerie
13 fotografií