Dvojice skončila u soudu, který rozhodl, že musí Minnelli vyplatit svému exřidiči jako bolestné bezmála 4,4 milionu korun.

Deset let strávil Mohammed, ženatý muž a otec dvou dětí, po boku Minnelli, pro kterou pracoval jako osobní řidič a chvíli také jako bodyguard. Podle jeho slov se na něm během let stala herečka závislá a dokonce ho začala brát jako svůj »majetek«. To, že jejich vztah pravděpodobně nebyl příliš idylický, dal Mohammed jasně najevo, když barvitě líčil, že ho Minnelli často bila, plivala na něj a dokonce ho nutila i k sexu. Nakonec se rozhodl dát celou záležitost k newyorskému soudu.

Herečka se sice proti tomuto nařčení ostře ohradila, ale nebylo jí to nic platné. Neuspěla ani s tím, když argumentovala, že s ní měl Mohammed podepsanou smlouvu, ve které stálo, že nesmí vynášet věci týkající se jejího soukromého života. Hollywoodská diva se podle tvrzení amerických médií zalekla popisování jejího vztahu se zaměstnancem pod přísahou, a raději svolila k tomu, že svému exřidiči vyplatí bolestné. To bylo soudem stanoveno na téměř 4,4 milionu korun. Tím se celá záležitost kolem sexuálního obtěžování uzavřela. A Minnelli zjistila, že život vážně není kabaret...