Diváci v dnešním dílu nahlédnou na příběh padesátileté Máni, která ve věznici vykonává už neuvěřitelný 39. trest. Do vězení ji dostala krádež, když jako prodavačka otevřela obchod pro své známé a vzniklá škoda činila 750 000 Kč. Máňa byla od roku 1992 v kuse na svobodě pouze čtyři měsíce. Jak sama říká, tak mimo věznici už nedokáže žít. Nerozumí světu kolem sebe a nechápe, za čím se dnešní společnost honí.

„Já jsem se prostě musela nechat zavřít. Já tomu životu venku vůbec nerozumím. Dostala jsem čtrnáct měsíců, já chtěla víc. Nechápu ty lidi, za čím se ženou. Vždyť stejně umřou a všechno tady na tý Zemi nechaj," říká s úsměvem vězeňkyně Máňa. Trable bude mít i s kouřením ve věznici. Za kouření na ložnici byla Máňa potrestána 28 dny na oddělení kázeňských trestů. Mezi vězni známým jako "Díra". 

V rámci nové reality show na TV Nova budou mít diváci možnost sledovat život žen v několika věznicích. Štáby televize Nova jejich život v nápravném zařízení sledovaly celý rok. Za tuto dobu vězeňkyně prožily velkou škálu událostí, bohužel i takové, které je dostaly na samé dno...

VIDEO: Holky pod zámkem: Máňa si odpykává už svůj 39. trest!

Video
Video se připravuje ...

Holky pod zámkem: Máňa si odpykává už svůj 39. trest! TV Nova

Fotogalerie
62 fotografií