Všichni účastníci reality show Prostřeno musí podepisovat smlouvy, v nichž mají jasně stanovené podmínky. Včetně postihů za případné porušení podmínek. Jenže v případě paní Ivy nakonec k žádnému trestu nedošlo, ačkoliv vypekla nejen zbytek soutěžících, ale i celý štáb.

„Přestože sankce mají uvedené ve smlouvě, tak jsme to nijak neřešili," přiznala pro Blesk.cz mluvčí FTV Prima Zuzana Brzáková. Rozhodně to ale není proto, že by televize nějaké kroky teprve chystala. Díly s problémovou soutěžící byly totiž natočené již letos v dubnu.

VIDEO: Iva se vykašlala na na natáčení

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno FTV Prima

Důvod byl ale úplně jiný. „Nedostala pokutu, protože to byla taková pochybná paní. Bylo jasné, že by nás víc stáli právníci a že bychom si na ní nic nevzali," vysvětlila mluvčí.

O zvláštních osudech a nespolehlivosti Ivy ostatně mluvila již během natáčení i iejí matka. „Z její mámy vylezlo, že je bývalá narkomanka a problematický člověk se spoustou dluhů. Proto do toho šla," uvedla pro Aha! Hana Ziková z Primy s tím, že žena chtěla vyhrát a vydělat si tak peníze, ale když zjistila, že nemá šanci, vůbec se neuráčila na natáčení dostavit.

Hostů se tak ujala právě její matka, která vysvětlila, že dcera není doma. Pak poměrně zaskočeně pozvala všechny dál. Ale za plotnu se nepostavila ani ona. Připravila pouze dezert. „Museli se o sebe postarat sami!" dodala Ziková.

VIDEO: Iva se vykašlala na na natáčení

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno FTV Prima

Fotogalerie
10 fotografií